lunes, 16 de enero de 2012

Primers retrats d'estudi/ primeros retratos en un estudio / first studio portraits

Primer de tot donar les gràcies al Josep Alba per tenir la paciència i col.laborar a les nostres ganes de tirar retrats en un estudi amb focos, segona a la Judith Alba també per deixar-nos l'estudi  i a la Miriam per deixar-nos fotografiar-la. Segurament hi ha molts fallos, però estem aprenent. Per algo s'ha de començar. Feliç dilluns.

Primero de todo dar las gracias a Josep Alba para tener la paciencia y colaborar a nuestras ganas de tirar retratos en un estudio con focos, guiándonos sobre qué queríamos hacer, y cómo podíamos hacerlo. Segundo a Judith Alba para dejarnos el estudio (así practicamos las dos), y a Míriam por dejarse hacer las fotos. Seguramente hay muchos fallos, pero estamos aprendiendo, por algo se tiene que empezar. Feliz lunes.

First of all thank Josep Alba to have patience and collaborate with our desire to shoot portraits in a study with foci, guiding us on what we wanted to do, and how we could do it. Second to Judith Alba to leave us the study (this practice the two), and Míriam by laissez faire photos. Surely there are many bugs, but we're learning, for something you have to start. Happy Monday.


Aquí la Míriam, com una nineta de porcelana. Gràcies preiosa!!

Here Miriam, as a porcelain doll. Nice thanks!!!.


duality



8 comentarios:

joan nadal dijo...

Dolors, portar el "mestre" al costat és tenir molta avantatge........et felicito, t´han quedat molt bé. `petons

Dolors Reig Vilarrubla dijo...

jejejeje..... ostres, va ser molt molt divertit, però no sé com no va perdre la paciència... :)sí que tens raó sí i a més que vam passar un bon dissabte pel matí iles hores volant!, m'alegro que t'hagin agradat, de totes maneres tot aquest món d'estudi el veig complicadíssim.... però m'encanta!. Gràcies per passar-te per aquí. He estat tot el finde desconectada, i ara miraré una estoneta els blogs. Petonets maco!ens veiem dimarts si tot va bé!.

Marta bernadets dijo...

Et felicito pels teus primers retrats d´estudi, t´han quedat molt bé i especialment el segon(duality). Molt original!! Salutacions Dolors!

Anónimo dijo...

Dolors són realment genials!
Et felicite, de cor...
M'encanta el que has fet!
Besos!

Dolors Reig Vilarrubla dijo...

Marta, gràcies pels ànims, ostres, sincerament crec que fer retrats en estudi és complicat pel tema llum i el que vols que quedi clar o no i vigilar amb les ombres, tot un món!!, però m'agrada. El segon va ser un montatge senzillet, però que al veure la foto em va venir al cap de provar de fer-la així. Estic contenta que t'hagi agradat.

Fins aviat i salut!

Remei, gràcies també a tu per felicitar-me. trobo molt complicat com he dit a la Marta lo de fer retrats en un estudi, a veure com me'n surto.... Petons!

Las fotos de Sara dijo...

Moolt bones, la segona un gran treball de edició!!

La meva felicitació, jo m'hagues apuntat, però amb les 2 nevodetes em van tindre més que ocupada!!

Dolors Reig Vilarrubla dijo...

Gràcies Sara, la primera és com qualsevol retrat,però bé havia de probar, i la segona una compo, que casi m'hi faig mal i mira que és senzilleta!!, et recomano que passis pel blog del curs i miris les de la Judith, t'agradaran!, li han quedat molt maques per ser la nostra primera tirada amb ombres, les dos que ha fet ella jo no les he pogut aconseguir. O sigui que un "ole" per ella també!.

Jo crec que hi ha algun que altre fallo però callo! :) . Top secret!.

Fins la tarda!

Dolors Reig Vilarrubla dijo...

Els fallos em refereixo a les meves! que no ho he ficat! no la liem ara. Fins aviat!