miércoles, 1 de febrero de 2012

Happy birthday little sister.... :)

Aquesta entrada d'avui a part de ser per tots els bloggers que em seguiu, està dedicada especialment a la meva germana que avui fa l'edat de Jesucrist!. Espero que tingui un bon dia d'aniversari i que com la rosa del jardí que vam fotografiar ja fa uns dies, segueixi tan esplendorosa com sempre. T'estimo petita Pupi!. Em sap greu no poder estar amb tu aquest dia!.


Esta entrada de hoy a parte de ser para todos los bloggers que me seguís, está dedicada en especial a mi hermana que hoy cumple la edad de Jesucristo. Espero q ue tenga un buen día de cumple y que como esta rosa del jardín de nuestra casa que fotografiamos hace unos dias, siga tan sobresaliente como siempre, Te quiero pequeña Pupi!, Me sabe mal no poder estar contigo en este día!.


This entry today apart from being to all bloggers that  follow me, is dedicated especially to my sister who today does the age of Jesus Christ!. I hope you have a nice day and birthday as the rose garden that we photograph a few days ago already, follow as splendid as ever. I love you little Pupi!. I regret not being able to be with you this day!.

9 comentarios:

Las fotos de Sara dijo...

Preciosa dedicatoria, aquesta setmana també faig anys jo!! així que les dos som acuaris!!

Felicitats a la teva germana, i a tu per aquesta fotoza!!

Petons.

Dolors Reig Vilarrubla dijo...

La tata és la tata Sareta!!!, axií que també ets acuari? de quin dia??? espero poder estar bé la setmana que vé per poder venir a classe. Ja em diràs quan és el teu cumple!. Petonets.

Pierre BOYER dijo...

Happy birthday to your sister !
Gorgeous flower...
Great intense red...
Best regards from Paris,

Pierre

Unknown dijo...

Preciosa rosa y preciosa foto para una dedicatoria.
Muchas Felicidades a tu hermana.
Saludos.-

Josep Gonzàlez dijo...

Hola Dolors
Amb aquesta dedicatoria es nota que te l'estimes molt a ta germana. Per molts anys que us pugueu continuar estimant com fins ara.
Molt bonica la rosa!!

Una abraçada

Josep

Las fotos de Sara dijo...

el meu dia es dia 3 Loly, el divendres! uf, com pase el temps!

Dolors Reig Vilarrubla dijo...

Pierre:Will tell my sister, thank you! It was the most beautiful that was rose that day in our garden. A hug from Lleida.

Gracias Enrique, se lo diré aunque espero que haya sacado su narizilla por aquí!. Un saludo!!

Hola Josep, doncs sí que me l'estimo sí, i molt!! ara la distància ens separa però el sentiment perdura, no podia regalar-li res en mà aixi que vaig pensar amb aquesta foto que tenia d'aquesta rosa que vaig fotografiar del jardí de casa els pares, la més bonica, per transmeter-li tot l'amor que tinc cap a ella. Una abraçada.

Sareta doncs el 3 et felicito oetardilla!!!Petonets.

Anónimo dijo...

Moltes gràcies tata!!!tu ets el millor regal que mai em podien haver fet i resulta que va ser des de el primer dia!!!!gràcies princesa, t'estimo i recorda que aquest any ho celebrarem més d'un dia, petonets!!!!

Pupi

Dolors Reig Vilarrubla dijo...

jejeejeje.... a veure.... a veure si puc tornar a fer-te una visiteta!!! i gràcies a tu per compartir tants anys amb mi! jo també t'estimo reinona. Molts molts petonets.