martes, 31 de enero de 2012

Red phone: flew to Moscow?

Hola a tots, després de dies sense penjar res, aprofito per deixar-os una foto d'arxiu, de la setmana passada, i que encara tenia bé l'ordenador. Ara no puc tocar moltes fotos ja que no sé si tinc ben calibrat el monitor i porto uns quants dies intentan-ho però m'hi faig mal.... espero poder solucionar-ho aviat i tornar a penjar sovint. Salutacions per tothom i les gracies  a la Judith per deixar-me penjar la foto.

Hola a todos, después de dias sin colgar nada en el blog, aprovecho para dejaros una foto de archivo de la semana pasada y que aún tenía antes de que cambiáramos el ordenador. Ahora no me atrevo a tocar las fotos porque no sé si lo tengo bien calibrado, lo he intentado pero me hago daño.... espero poder solucionar este problema pronto y volver a poner fotos como al principio. Saludos para todos y las gracias a Judith para dejarme colgar la foto.


Hi all, after days without posting anything on the blog, take this opportunity to leave a photo of the week archive and that even had before we changed the computer. Now I dare not touch the pictures because I don't know if I have well calibrated, I've tried but I do damage.... hope to solve this problem soon and return to put photos at the beginning. Greetings to all and thanks to Judith for letting me hang the picture.


8 comentarios:

Unknown dijo...

Teléfono rojo y tan rojo, que bien ha quedado este color selectivo, le da una fuerza tremenda a la foto.
PD- Una bonita sonrisa.
Saludos.-

Unknown dijo...

Dons vinga!!! Desitjarte que ho puguis solucionar aviat i aprefito per agrair a la Judith que no ens hagi deixat sense la teva companya ;D

Petonets

J@ckie dijo...

Hola amiga, Un verdadero placer conocerte y seguirte, Muy linda la foto, Gracias por compartir, Besos y abrazos desde Puerto Rico!!!

Las fotos de Sara dijo...

quin cut-out més xulo!! ens veiem avui no?? la Judith genial!!

Petons!!

Anónimo dijo...

Nice smile!

Dolors Reig Vilarrubla dijo...

Hola Enrique, gracias, a mi me gusta mezclar o resaltar a veces los rojos con los negros y blancos. A lo mejor es questión de gustos o de principiante, nosé, pero cuando vi el teléfono en rojo me gustó pasar la foto a blanco y negro y resaltar el color del telefono. Un saludo y gracias por pasar por aqui.

Hola Víctor, :) m'ha fet gràcia el que has dit! i sí espero sol.lucionar-ho aviat. Crec que ho mig tinc, però de totes maneres demà intentaré penjar alguna foto i espero que si em pogueu dir si es veu malament el color o la saturació ho agrairé!. Això de calibrar em pensava que seria més fàcil i al final ja veig tot igual del mateix color casi.... salut!

Hola Jackie, gracias por seguirme y entrar en el blog para dejar tu comentario. Bienvenido! y pasate las veces que quieras. Tarde o temprano intento contestar a todos. Otro abrazo desde el "otro lado del charco" :)

Hola Sareta, amb lo fotogènica que és la Judith queda sempre bé, l'altre dia vam abusar massa d'ella! però crec que tots ens ho vam passar molt bé. Al final no vindré a classe avui, estic amb febre i no és plan de venir a escamoar virus per aquí, ... demà depèn del que em diguin havia d'anar a Tarragona però ja veig que em tocarà quedar-me a casa... Dóna records per tots i petonets!

Hello Eyeliquor, My classmate is very photogenic and it does have a very nice smile so I tried to use it. Best regards.

Marta bernadets dijo...

Molt xulo el retrat remarcant el vermell amb el blanc i negre. Un bonic somriure! Salutacions

Dolors Reig Vilarrubla dijo...

Gràcies Marta, la seva mirada i el seu somriure eren molt xulos, o almenys a mi m'ho sembla i amb el telèfoon em va fer molta gràcia, m'agrada jugar amb aquests tres colors, blanc, negre i vermell. De totes maneres potser hi haurà gent que no els agradarà la combinació de colors amb blanc i negre, però bueno, suposo que a la millor és una etapa per la que he de passar i adonar-me potser més tard que o d'un color o d'un altre. A mi també m'agrada aixi. Un petonet.