miércoles, 14 de marzo de 2012

On està la gent???/ dónde está la gente? / where people is?

El diumenge pel matí vam anar de costum a passejar pel poble, però davant de tan i tan ambient vam tornar cap a casa.... fa temps que això ja sembla el poble fantasma. Ningú fent un cafè, ni passant per la carretera, i eren les 10 i mitja..... Potser la gent va sortir de festa i encara estaven dormint.....

El domingo por la mañana fuimos como de costumbre a pasear por el pueblo, pero delante de tanto ambiente que podeis ver, volvimos a casa..... hace tiempo que parece el pueblo fantasma, nadie haciendo un café, ni paseando por la carretera, ni coches,.... eran las 10 i media de la mañana. A lo mejor la gente salió de juerga i todavía estavan dormidos.....

The Sunday morning went for custom to walk, but in front of both environment that you can see, came back home... some time ago which it seems the ghost town, anyone making a coffee, or walking by the road, no cars,.... were half past ten in the morning. Maybe people went out clubbing and they were still asleep...
12 comentarios:

Pierre BOYER dijo...

Like a strange feeling...
Greetings from Paris,

Pierre

antoni dijo...

Bons enquadraments del poble...segur que la "juerga" de la nit del dissabte,en tenia la culpa.
PD. la primera potse te un pelet massa de llum a la part que hi toca el sol.
Salutacións Dolors.

Piedra dijo...

A mi me encantan las ciudades vacías, de hecho es una de mis fantasías favoritas de misántropo.

Anónimo dijo...

Estarien descansant...al meu poble passa el mateix, som pocs...no apleguem a 2000...
Millor així, ja que les fotografíes són una meravella d'absències...
Besos Dolors!!!

Anónimo dijo...

Wonderful scene!

Anónimo dijo...

Wonderful scene!

Victor dijo...

Unes fotos collonudes...em crida molt l'atenció la cabina telefónica que hi ha a la primera foto. Per cert et vas fixar si hi havia algún esquelet tancat a dintre, o el Jose Luis Lopez Vazquez ;D

Un petonarro

Enrique G.A. dijo...

De vez en cuando viene bien un paseo así por las calles desiertas, un buen momento para desconectar del bullicio diario.
Saludos.-

Dolors Reig Vilarrubla dijo...

Pierre thanks to comment!!, yes it's like a film, people increasingly leave less in my village... and is sad. Sorry for late reply I have almost no time these days. A hug.

Dolors Reig Vilarrubla dijo...

hola Antoni, si que deuria ser la juerga si, i que molta gent se'n va anar a Barcelona de teatre, però la veritat és que si ho recordo de quan era petita a ara ha canviat moltíssim tot. Lo de que està cremat potser si que tens raó, hi havia les ombres molt dures i la llum del sol picava molt, però volia enganxar que no hi havia ningú, encara no domino lo del fotoshop com per a que no es vegi tan cremat. Hauré de fer algo al respecte. Gracies per deixar el comentari i passar-te pel blog. Salut!.

Piedra, me gusta verte por aquí comentando. A mi me gustan los pueblos abandonados también pero siempre y cuando no sea el mio, que lo recuerdo con cariño y ahora parece todo muy muy distinto. Y si te gustan los pueblos abandonados creo recordar que hace poco salió uno por la TV, ... parece mentida que la gente se vaya y no quede nadie... sólo almas.... Un abrazo!!.

Hola Remei, sento contestar tard però vaig de vòlid aquests dies i casi no tinc temps. A Oliana també som més o menys uns 2000, quan érem petits l'índex de població era una mica més alt però les circunstàncies de la vida, i tot plegat ha fet i fa que cada vegada quedi menys gent. Gracies per contestar bonica, espero que tot vagi be. Un petonàs.

Hi eyeliquor, Thank you for comment and check out the blog!, I can not photograph many people here...:) a hug and forgive the delay in answer.

Hola Víctor!!quant temps!, moltes gràcies per passar-te pel blog una altra vegada!, doncs a la cabina hi havia trossets d'esquelitors .... sisi.... :) és una pena que cada dia la gent surti menys.

M'alegra molt tornar-te a llegir per aquí! gràcies per deixar el comentari!. Igualment un petó ben gran i cuida't!.

Hola Enrique, si que está bien pero cuando ves siempre que vienes de la ciudad este panorama hace que me sea imposible recordar cómo era antes. De todas formas el paseo no nos lo quitó nadie y nos tocó el airecito de la mañana que también es agradable. Un abrazo y muchas gracias por comentar.

luis dijo...

Bueno, está claro que al personal no le apetecía dejarse ver.
Bien aprovechada la circunstancia.
Un abrazo

Gelu dijo...

Ciudad fantasmal a la hora de comer...Muy buena Dolors.
Un saludo, Gelu.