lunes, 2 de enero de 2012

Una petita historia (lliure interpretació)/ una pequeña historia (libre interpretación/ a little history (free interpretation

Gràcies als compis, el dia de fi d'any es van deixar "retratar", (segur que a hores d'ara em malaeixen), espero que no ja que està fet amb molt carinyo i humor. He montat una petita historieta sense paraules i deixant la imaginació de cadascú a la seva amb les següents seqüències de fotos i per fer dibuixar algun somriure. La imaginació dona més que les paraules, però espero que ningú dels meus amics es senti ofès.Tots tenen parella i el que es pot interpretar no és real. Espero que us agradin i una abraçada per tots.

Gracias a los amigos, el día de fin de año se dejaron retratar por mi, (seguro que me van a maldecir ahora!) espero que no, ya que está hecho con cariño y humor. He montado esta pequeña secuencia de fotos para que cada cual interprete lo que quiera, y para dibujar alguna sonrisa, la imaginación da más que muchas palabras, y espero que ninguno de ellos se sienta ofendido ya que fueron tiradas con su consentimiento y además todos tienen pareja.Un abrazo para todos.

Thanks to friends, new year's day left to portray by me, (sure that I will curse now!) hope that, as is done with love and humor. I've ridden this short sequence of pictures so that each interpret what you want, and to draw a smile, the imagination gives more than many words, and I hope that none of them feels offended that were lying with their consent and they all have couple.A hug for everyone.









5 comentarios:

Anónimo dijo...

Ei Dolors!!!
Què tal???
Vam tornar ahir de vacances i vaig un poc perduda, jajajaja...
Has fet una sèrie de luxe...sembla la d'un anunci-spot televisiu, molt bona!!!
I el més important...s'ho passare-ho bé!
Besos!!!
Ostras, és que les tres primeres són per mi espectaculars...la 4º es mereix una entrada per ella sola...i la cinquena...ai mare...quína tendresa!!!
BON ANY TINGUES!!!

Las fotos de Sara dijo...

Mi historia:

La preciosa mujer vestida de negro, ofreció al misterioso hombre, un cubata de Jack Daniel's, luego le susurró al oído si iba a dormir solo esa especial noche, el misterioso y atractivo hombre dudó por un momento, por no dejar solo a su fiel perrito, todo y que dicho perrito, con su sexto sentido, sabía que iba a dormir solo...

...continuará?? jajaja

Molt bones!!

Dolors Reig Vilarrubla dijo...

Gracies remei, és la segona vegada que intento contestar i no em deixa, cada foto té la seva pròpia interpretació és veritat, les vaig ficar en seqüència per fer somriure als compis.

La primera i la segona són tirades amb intenció, la tercera estava obrint el congelador la meva amiga, la quarta l'altre amic estava en un dels seus moments contemplatius i vaig aprofitar i la quinta la Flora amb deu mesets ficava aquesta cara de mig asustada pel clic de la foto. :)

Va ser un dia bonic, després de les 12 campanades, tot i el meu estat de salut que no em va deixar disfrutar al 100% de la revetlla, però almenys vam poder compartir amb els amics que feia temps que no vèiem unes horetes.

Petonets i gracies per comentar.

I Sareta, vaje amb la imaginació de "doncellas".... jajaja.... ja xarrem! petonets i cuida't. Ens veiem aviat. Una setmaneta per torar al curset!. Ja en tinc ganes.

Marta bernadets dijo...

Una bona sèrie fotogràfica carregada de detalls!! Salutacions

Dolors Reig Vilarrubla dijo...

Gracies Marta!, salutacions també per tu!.Fins aviat.