domingo, 1 de enero de 2012

Mentres tinguem ombra / mientras tengamos sombra/ While we have shadow

Hola a tots un altre cop, us deixo una foto d'aquests dies de festa, entre les bones menjades familiars i sobretaules, entre l'alegria afegida i sobrepasada a vegades per l'alchol, .... un sentiment d'arrel a la vida em va fer tirar aquesta foto que per mi ha estat aquest nadal. "mentres tinguem ombra" encara estarem vius!. Salut a tothom i els amants d'aquestes festes que les disfruteu molt!. Les ombres son de la meva parella i la meva.

Hola a todos otra vez, os dejo esta foto de estos dias de fiesta , entre las buenas comidas familiares y sobremesas, entre alegrias sumadas y sobrepasadas a veces por un poco más de alcohol,...., un sentimiento de arrelamiento a la vida me hizo tirar esta foto que para mi ha representado esta navidad. Mientras tengamos sombra, estaremos vivos! Salud para todos y los amantes de estas fiestas que disfruteis de los dias que quedan.
Las sombras son de mi pareja y la mía.

4 comentarios:

antoni dijo...

Aprofitan el sol de la tarda..!!
Molt ben captada.

Dolors Reig Vilarrubla dijo...

Gràcies Antoni!. sí, el millor que es podia fer era passejar i aprofitar un pèl les horetes que sortia el solet, desconectar una mica de tanta fartanada i contactar una mica amb l'entorn d'on vam crèixer. Petonets.

Las fotos de Sara dijo...

Q bonica Dolors!! ja per aqui?? hem de quedar!!

Petons!!

Dolors Reig Vilarrubla dijo...

Hola Sara!, doncs sí, ja tornem a estar a casa, ... i lo de quedar quan vulguis, ja ho saps. Un petó i gràcies per comentar.