miércoles, 11 de enero de 2012

Estima Lleida/ quiere Lleida / Love you Lleida

Els que vivim a la ciutat segur que l'estimem ni que es caigui a trossos els racons per on no es sol interessar la gent, a mi m'agraden igual, però em vé al cap el pas del temps, la deixadesa i abandó, desolació i  camí a la destrucció per ella mateixa.Tot el que es decadent m'agrada, sobretot en edificis vells.

Los que vivimos en la ciudad seguro que la queremos igual ni que se caigan a trozos por dónde no se suele interesar la gente, pero a mi me gusta igual, de todas formas me viene a la cabeza el paso del tiempo, la dejadez y abandono, la desolación y camino a la destrucción por sí misma.Todo lo que es decadente me gusta, sobretodo en edificios viejos.

Those who live in the city for sure we want equal or fall into chunks where not usually interested people, but my I like equal, anyway comes me to mind the passage of time, the neglect and abandonment, desolation and way to destroy itself.What is decadent I like, especially in old buildings.

12 comentarios:

Mildred dijo...

Surprising shot! Thanks for sharing;o)

***
Have a nice afternoon****

Dolors Reig Vilarrubla dijo...

Thanks Mildred!,I love photographing old and half-destroyed buildings, I guess they are tastes, but what I like most are portraits, people of all ages and ethnic groups in different environments. Greetings and thank you for writing me, you spend a good afternoon your also.

The Nature Jotter dijo...

Beautiful! I love the old buildings! Besides, the white and black make its more antique!

Dolors Reig Vilarrubla dijo...

Thanks I enjoy piics in black and white!. :)I think like you, make it more antique.

Unknown dijo...

Una muy buena foto y creo que has acertado con el procesado en B&N,le da más fuerza.
Menudos contrastes, ese balcón lleno de vida, la ropa, las palmeras y a sus pies, abandono y destrucción
Saludos.-

Dolors Reig Vilarrubla dijo...

Grácias Enrique, la verdad es que me gusta mucho el blanco y negro aunque para todas las fotos el color a veces también es bonito. Quería reflejar un poco el dramatismo de esta parte del edificio y en blanco y negro pensé que sería mejor. Sí que he tocado contrastes e iluminación, sombras, luz, y he aplicado algún filtro. Aún me queda mucho camino que aprender, pero me gusta que las fotos vayan gustando y agradezco también las críticas para poder mejorar. Saludos y gracias por pasarte por aquí!.

Xavier Navarro dijo...

Una imatge amb molta força, sobretot per les texturas, potser tallaría la finestra superior esquerra i donaría un xic més d'aire a la dreta.

Hem sembla que marca un pel cap a dins en la part drena (la casa no esta del tot paralel·la a la cámara).

Felicitats Dolors.

Dolors Reig Vilarrubla dijo...

Ho vaig fer amb aquesta intencionalitat perquè es veigués que l'edifici no era recte,fa com una especie de mig cercle i si retallava la part esquerra crec que la foto potser no m'hagués pogut respirar massa. No ho sé eh!, hauré de provar el que dius a veure si m'agrada.

En quant a lo de que marca cap a dins, no entenc el que vols dir. la cámara exactament no era paralel.la, i tant que no, no li vaig ficar. La vaig tirar no de frente sino un pèl de canto, i com no es recta va quedar així que no em desagrada a més crec que es pot veure millor les imperfeccions, els cables, tot trinxat, .... no sé, ja et dic, tornaré anar-hi un altre dia probant el què dius.

Com això també és qüestió de gustos, i del que vols ensenyar, .... de totes maneres moltes gràcies per direccionar-me ja que ho probaré de fer com ho diu tu per veure què tal queda.

Petons.

Pierre BOYER dijo...

Very nice...
Best regards from France,

Pierre

Dolors Reig Vilarrubla dijo...

Thanks Pierre for to visit my blog.

Ana dijo...

Trobar la bellesa et volià!!! Preciosa aquesta també!!! Lamento no entrar-hi més sovint a comentar però les miro sempre que puc i són totes plenes de poesia, carinyo! Petons!

Dolors Reig Vilarrubla dijo...

Aneta, no tens cap compromís en entrar, ja ho saps, tu quna tinguis ganes i vulguis entrar ho fas i ja està. Crec que també hauries de fer un blog amb lo xules que són les teves fotos i els teus escrits, a mi a vegades em costa expresar-me amb paraules. Un petonàs enorme!!