miércoles, 4 de enero de 2012

Cursa dels nassos (Oliana) / Carrera de narices (Oliana) / the nose race (Oliana)

El dia 31 de desembre per a finalitzar l'any es va organitzar l'anomenada "Cursa dels nassos" amb participants de totes les edats. La durada de la cursa era de 5Km fets correns o a peu. Aquí unes quantes fotos d'aquesta cursa.

El dia 31 de diciembre para finalizar el año se organizó en el pueblo la llamada "Cursa dels nassos" con partipantes de todas las edades. En total 5km andando o corriendo, a gusto del consumidor. He aquí unas cuantas fotos.

Day 31 December to end of the year was organized in the town the call "Is attending dels nassos" with participants of all ages. In total 5 km walking or running, taste of the consumer. Here are a few photos.

Abans de la carrera /antes de la carrera / before running










Els petits van ser els primers en col.locar-se a punt de la sortida. / los pequeños fueron los primeros a ponerse delante de la salida.

Ja a la cursa i el guanyador final.














And the winner is......

5 comentarios:

Unknown dijo...

Me quedo con la alegria de las navidades.
Bonitas fotos y alegres.

Dolors Reig Vilarrubla dijo...

Gracias Agmprisma!!, perdona que haya tardado dias en contestar! Saludos!

Anónimo dijo...

Ehi el numero 48 es el meu cosi igual de guapo que jo salud loles

Dolors Reig Vilarrubla dijo...

Ostres, qui és? és del poble? jo ja no coneixo al jovent que puja! i el vaig pillar per casualiat, que anàven tan ràpid que em vaig tornar lereta per fer les fotos. Gràcies per comentar. Salut!

Dolors Reig Vilarrubla dijo...

Algú m'ha borrat la primera foto. L'he tornat a penjar, és meva i no crec que surti res com per perjudicar a algú, així que agraïria a qui ho hagués fet que es fiqués en contacte amb mi i em digués el perquè, ja que era una cursa pública i aquestes fotos están publicades en altres llocs per diferenta gent que també estava tirant-ne.