domingo, 8 de enero de 2012

Blau /azul / Blue

Em van cridar l'atenció els colors.

Me llamaron la atención los colores.

they caught my attention the colours.

8 comentarios:

Teté M. Jorge dijo...

Que bonito!!! Muito sensual...

Beijo carinhoso.

Anónimo dijo...

Ets massa!
Genial és poc, SUBLIM....
Dolors, gràcies per cada moment que em regales.

Dolors Reig Vilarrubla dijo...

Hola Teca i Remei, muchas gracias por lo que me decis!, hace que me den ganas de ir colgando fotos, pero también podeis criticar si algo no os gusta. Un beso i saludos!.

Momentos Creativos dijo...

Que bonito arte, se percibe movimiento, mucha luz, en combinación con la sombras, me encanta..saludos desde Panamá

Terra i vida,fotografia dijo...

em sembla que aqui tons hi vam caure hi es que eren molt atractives -

Dolors Reig Vilarrubla dijo...

Hola Carmen, la verdad es que me llamó mucho la atención los colores con las lucecitas. Muchas gracias por tu comentario y bienvenida!. Un saludo des de la otra punta del charco! ;)

Hola Terra i vida!, doncs sí, em van cridar de seguida, ja veig que segurament hi haurà més gent que va fer fotos similars ;) la veritat és que contrastaven moltíssim i anaven precioses per això no em vaig poder estar de fer un clicK!, deu ni dó doncs, la gent que éram per allà "del club de foto" :) però nosaltres no ens vam moure de l'estació que a Rambla Ferran hi havia moltíssima gent!. Una abrçada i fins aviat!.

Fernando Salse Crespo dijo...

Hola Dolors,una xulada de foto,la veritat es que em feu enveiga sana per tot el que esteu disfrutan amb la fotografia aquest grup tan maco amb el mestre Alba al capdebant,a veure si trobo un moment i baixo un disabte i ens coneixem,,Salut

Dolors Reig Vilarrubla dijo...

Jo només he anat un día amb tot el grup sencer, però tinc la sort de compartir la classe amb la profe i ell, és un bon mestre!! amb moltes idees originals i del que pots aprendre moltíssim. A veure si ens veiem i lo que dius tu, de pas ens coneixem. Una abraçada.